Appels-pand

Wie zijn we?

Dirk Nijhuis & Appels Schilderwerken is begin 2014 ontstaan uit een fusie van het gerenommeerde Dirk Nijhuis Schilderwerken (sinds 1956) met het op 25 jaar ervaring gebaseerde Appels Schilders- en Afwerkingsbedrijf. De jarenlange ervaring en gezamenlijke knowhow van alle medewerkers maakt Dirk Nijhuis & Appels een betrouwbare partner voor zowel bedrijven als particulieren als het gaat om schilderwerkzaamheden en afwerking in zeer uiteenlopende projecten.

Voor de zakelijke markt richt onze dienstverlening zich met name op de regio Oost-Nederland. Maar ook dichtbij huis verlenen we natuurlijk ook al meer dan 65 jaar onze complete dienstverlening aan particuliere opdrachtgevers, denk aan locale huiseigenaren in de de gemeente Enschede of in de directe omgeving, in de naburige steden en dorpen in regio Twente.

foto-1

Traditionele waarden naast de nieuwste technologieën

Traditionele waarden als het leveren van een constante kwaliteit, persoonlijke aandacht en het streven naar ultieme klanttevredenheid dragen wij hoog in het vaandel. Maar we gaan ook met de tijd mee, en blijven continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. We maken gebruik van nieuwe producten, middelen en technieken, neem als voorbeeld de revolutionaire nanotechnologie.

Door ons netwerk -bestaande uit een groot aantal professionele partners met een branche gerelateerde dienstverlening- zorgen wij er bovendien voor dat we ons dienstenpakket verder kunnen complementeren. 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Dirk Nijhuis & Appels heeft naast bedrijfsrendement ook oog voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo tonen we onze betrokkenheid door voor onze mensen een goede werkgever zijn, zorg dragen voor de bescherming van het milieu en daar waar mogelijk een bijdrage leveren aan de samenleving waarin we werken. Dit komt tot uiting in de volgende aspecten.

We besteden aandacht aan de veiligheid van onze medewerkers, niet alleen in arbeidssituaties maar tevens in de keuze voor producten. Daarnaast zorgen we voor opleiding van onze medewerkers en scholieren. Bij de uitvoering van onze werkzaamheden proberen wij onze natuurlijke omgeving minimaal te belasten. Wij gaan efficiënt om en kiezen bewust  voor duurzame materialen engrondstoffen. Wij proberen een bijdrage te leveren in het ondersteunen van diverse goede doelen, stichtingen en verenigingswerk.

Uw aanspreekpartners

Erwin Appels

053 435 65 29

info@dirknijhuisenappels.nl

Robin Kock

053 435 65 29

rkock@dirknijhuisenappels.nl

Hermann

Herman Nijhuis

053 435 65 29

hnijhuis@dirknijhuisenappels.nl