Appels-pand

Wie zijn we?

Dirk Nijhuis & Appels Schilderwerken is begin 2014 ontstaan uit een fusie van het gerenommeerde Dirk Nijhuis Schilderwerken (sinds 1956) met het op 25 jaar ervaring gebaseerde Appels Schilders- en Afwerkingsbedrijf. De jarenlange ervaring en gezamenlijke knowhow van alle medewerkers maakt Dirk Nijhuis & Appels een betrouwbare partner voor zowel bedrijven als particulieren als het gaat om schilderwerkzaamheden en afwerking in zeer uiteenlopende projecten.

foto-1

Traditionele waarden naast de nieuwste technologieën

Traditionele waarden als het leveren van een constante kwaliteit, persoonlijke aandacht en het streven naar ultieme klanttevredenheid dragen wij hoog in het vaandel. Maar we gaan ook met de tijd mee, en blijven continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. We maken gebruik van nieuwe producten, middelen en technieken, neem als voorbeeld de revolutionaire nanotechnologie.

Door ons netwerk -bestaande uit een groot aantal professionele partners met een branche gerelateerde dienstverlening- zorgen wij er bovendien voor dat we ons dienstenpakket verder kunnen complementeren. 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Uw aanspreekpartners

Erwin Appels

053 435 65 29

info@dirknijhuisenappels.nl

hansdegroot-170

Hans de Groot

053 435 65 29

hdegroot@dirknijhuisenappels.nl

Hermann

Herman Nijhuis

053 435 65 29

hnijhuis@dirknijhuisenappels.nl