maart 05 2016 0Comment

65 jaar… een kleurrijke ervaring

Samen 65 jaar dat hebben we gevierd!

2016 zou het zestigste jaar worden in het bestaan van Dirk Nijhuis Schilderwerken en ook Appels Schilders- en afwerkingsbedrijf zou dit jaar zijn eerste lustrum vieren.

Bij de fusie in 2014 ging de teller echter terug naar nul.

Maar beide bedrijven hebben apart en inmiddels ook samen al een hele geschiedenis achter de rug.

Samen 65 jaar dat hebben we gevierd!

Tevens hebben we een goed doel aan deze middag gekoppeld.

Samen met onze gasten hebben we geld ingezameld voor De Tubanten één van de grootste sportverenigingen voor gehandicapten van Nederland.

De Tubanten biedt mensen met een beperking de mogelijkheid om meerdere sporten te beoefenen op diverse locaties in Enschede.

De vereniging werdt gedwongen over te gaan tot de aanschaf van een nieuwe zwembadlift, een investering die flink drukt op de jaarlijkse begroting.

 

Dirk Nijhuis en Appels Schilderwerken wou ter gelegenheid van het jubileum deze vereniging een warm hart toedragen, door een flinke financiële bijdrage te leveren aan de aanschaf van deze lift.

Tijdens de bijeenkomst op 25 februari hebben we Klaas Zwiep de voorzitter van De Tubanten het gehele bedrag van €. 3.600 voor een nieuwe zwembadlift kunnen overhandigen.

Het geld is bijeengebracht door onze gasten en aangevuld door Dirk Nijhuis en Appels Schilderwerken tot een complete lift.